Gezins- en jongerencoach

Opvoeden en opgroeien gaat niet altijd vanzelf. De Gezins-en jongerencoach helpt je graag met alle vragen die hierbij komen kijken.

Maak je je zorgen over je kind? Heb je even iemand nodig die met je mee kan denken en mee kan kijken? Zijn er moeilijke situaties in je gezin? Wil je graag versterkt worden in je mogelijkheden?

Dan kun je terecht bij de Gezins- en Jongeren coaches. Zij zijn aanwezig op plaatsen waar ouders en jeugdigen al regelmatig komen, zoals het consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen. Ook op onze basisschool is er regelmatig een Gezins- en jongerencoach aanwezig. Zij stelt zich graag voor:

Mijn naam is Elsemiek Rooijakkers, opvoedondersteuner van het Centrum voor Jeugd en Gezin van de gemeente Deurne.

Sinds enige tijd ben ik, als aanspreekpunt, verbonden aan basisschool D'n Heiakker. Dit betekent dat ik er ben voor alle vragen omtrent opvoeden en of opgroeien, voor zowel ouders, kinderen als school zelf. Vanaf woensdag 08-11-2017 zal ik om de week van 10.15 tot ongeveer 12.30 uur te vinden zijn op d'n Heiakker in de vorm van een spreekuur. Loop gerust eens binnen om kennis te maken!

Tot dan?
Met vriendelijke groet,

Elsemiek Rooijakkers

Opvoedondersteuner Gemeente Deurne
Ketencoördinator Zorg Voor Jeugd
Oude Martinetstraat 2, 5751 KN Deurne
Telefoon:06 41 04 89 67

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag